Coach Amsterdam

Keuzes maken waar jij wél energie van krijgt

Lijkt jouw leven één grote to do lijst? En vraag je je wel eens af: wat wil ik nou eigenlijk?
Bij Inktvis Coaching werk je aan keuzes maken die er voor jou toe doen.

Coaching

Coaching is werken aan jezelf. Het vraagt inspanning en de bereidheid om jezelf eens onder de loep te nemen. Samen verkennen we op een veilige manier wat jou in de weg zit en waarom het even niet zelf lukt. Om (weer) met gezond zelfvertrouwen keuzes te maken waar jij wél energie van krijgt. Voor een leven vol vrijheid, plezier en zingeving.

Levensloopcoaching

Wil je makkelijker keuzes maken met meer zelfvertrouwen, zelfsturing en zingeving? Zet de eerste stap op weg naar een tevreden leven.

Kosten: €90,- p/u

ADHD/ADD coaching

Jouw hoofd zit altijd vol gedachten. Je staat altijd helemaal aan, of helemaal uit. Elke dag doen zoals het hoort kost bergen energie. Het kan ook anders!

Kosten: €80,-

Uit je comfortzone? Of er juist in?

Jouw levensloop? Het lijkt te vaak of je niet jouw eigen leven leidt. Het lukt even niet om je eigen keuzes te maken. Ergens weet je het wel, maar het lijkt alsof je de juiste afslag niet kunt vinden. Je wilt vooral rust, genieten, ècht contact, zelfvertrouwen, zelf beslissingen nemen, je nuttig voelen, ergens goed in zijn. Je comfortzone in dus. En dat is best hard werken. De eerste stap die we zetten is niet gaan ontdekken wat er buiten je comfortzone ligt. Vaak functioneer je al veel lang buiten jouw comfortzone. We gaan ontdekken hoe het is in jouw comfortzone. Door een mix van erkende life-coachingstechnieken, NLP, Body & Mind, Systemisch werk, Oplossingsgerichte aanpak en Psychologie. Om voluit tevreden jouw door jouw leven te lopen.

Workshops & Trainingen

Het jaar 2020 startte vol nieuwe inspiratie en energie. Een crisis komt nooit voor niks. Het is bij uitstek een periode voor het vinden van er echt toe doet. Waar je aandacht naar toe gaat. Dat geldt ook voor de workshops die op de agenda stonden. Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe planning en even stil staan bij de keuzes welke workshops er wel gegeven worden. Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Thema-avonden

Elke masterclass kent een eigen thema gericht op het vinden van de balans tussen je levensloop en het benutten van je ontwikkelpotentieel.

Kosten: €35,- per avond

Content met wie je bent

Belemmerende factoren (h)erkennen en keuzes maken die voor jou werken. Je ervaart meer zelfvertrouwen en neemt zelf initiatief voor jouw leven. 

Kosten: €750,- per persoon

Workshops & Trainingen

De workshops worden gegeven in een vertrouwde omgeving en zijn gericht op het individuele proces. Door in een groep te oefenen met oude valkuilen en nieuwe patronen is het resultaat van jouw proces effectief.

Stories